Första dejten för naturälskare

Första dejten för naturälskare

Om du letar efter platser och teman som är lite mer unika än en middag eller en kväll på stan, och ni båda av en händelse tycker om att vistas i naturen, prova då gärna ett av de förslag som listas nedan. De är sorterade i stigande ordning, utifrån våghalsighet.

Picknick

Det här en trevlig, om ändå lite tam, idé för en första dejt, men du kan definitivt få ordentligt med pluspoäng med en korg fylld med läckerheter en vacker vår- eller sommardag.

Vandring

Känner du till en otrampad stig i ditt närområde? Vandra då stigen med din potentiella partner under några timmar medan du lär känna honom eller henne bättre.

Cykling

Beroende på skicklighetsnivå och intresse har du två alternativ här: cykling på asfalterade vägar eller mountainbiking. I stan kan du även prova på tandemcykling.

Ridning

Om din match är en gröngöling när det kommer till ridning, överväg en dejt med ridlektioner. I andra fall kan ni ta en tur på häst tillsammans.

Campa ute

Det här kanske är en bättre idé för en dejt när du har lärt känna din potentiella partner lite bättre, men camping kan bli en mycket trevlig upplevelse alldeles oavsett när den sker. Här finns inga distraktioner från det moderna stadslivet. Se bara upp för insekter och björnar! Glöm inte insektsmedlet.

Kanotpaddling

Hyr en kanot för två personer vid en sjö eller en lugn flod eller å. Njut av en kanottur på vattnet en tidig morgon.

Bergsklättring

Om du eller din kärlek är nybörjare, måste ni ta introduktionskurser. Eftersom ni verkligen måste lita på varandra när ni firar ner er och säkrar linor kommer ni att komma närmare varandra.

Fallskärmshoppning

Fallskärmshoppning är definitivt inget för den fege, men banden mellan er kan verkligen stärkas. Om du har en flirt som matchar din egen äventyrliga karaktär så varför inte dela denna upplevelse?

Oavsett aktivitet så är det klokt att komma ihåg att kombinera aktiviteten med lite god mat och dryck.

2 kommentarer

  1. Picknicken är en klassiker och alltid en vinnare för en mer avslappnad första dejt. Det är enkelt, charmigt och ger gott om tid för samtal. Jag uppskattar själv att man inkludera mat och dryck oavsett aktivitet. Det lägger en avslappnad och njutbar aspekt till vilken dejt som helst. Listan är en utmärkt påminnelse om att det finns många sätt att skapa en minnesvärd och unik dejtupplevelse utanför de traditionella middagarna och kvällarna på stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *