En annorlunda dejt

En annorlunda dejt

Om du har varit singel ett tag är du säkert trött på den vanliga rutinen med middag och bio. Det är mycket möjligt att kvinnan som du precis har frågat om en dejt tycker lika som du. Dejting är svårt nog ändå, utan kravet att man ska hitta på nya saker att göra på varje dejt. Om du vill vara relativt säker på att få en chans att bjuda ut henne igen så kan du följa dessa tips.

Om det inte är så att hon absolut vill se en viss film, så föreslår vi att du avstår från biobesök på den första dejten. Det finns många andra saker ni kan göra. Det är till exempel i det närmaste omöjligt att inte uppskatta en picknick en behaglig eftermiddag på sommaren. Bjud ut henne på helgen, och allt du behöver ta med dig är en filt, en picknick-korg med läckerheter från den lokala delikatessbutiken, och ett gott kolsyrat vatten. Hur kan man inte älska en picknick?

Ni kan också göra något i er stad som bara turister brukar göra – något som invånarna i staden aldrig kommer för sig att göra eftersom möjligheten alltid kommer finnas kvar.

Besök ett museum – och imponera på henne med din kunskap om tavlor och skulpturer. Ta en båttur, med middag, eller besök ett lokalt sportevenemang. Men, kontrollera att hon är intresserad först.

Om hon tycker om att vara ute i naturen, varför inte fokusera på något så enkelt som en promenad? Tänk på att en dejt ska kretsa kring en aktivitet som ni gör tillsammans och som ger er möjligheter att lära känna varandra.

Det kanske låter enklast att bara gå till ett café, men om du har förhoppningar om att dejta den här personen under lång tid, är det första intrycket mycket viktigt. Med en lite mer fantasifull dejt visar du att du har lagt ner lite energi på dejten, och inte bara föreslagit det första alternativet som dök upp i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *