Aktiviteter för en dejt

Aktiviteter för en dejt

När två personer är på en dejt så är ju det utmärkt tillfälle för dem att lära känna varandra. Det är ju också det som i regel är syftet med att man går på en dejt med någon, man vill se om det kan leda till något mer varaktigt.

Om detta är syftet med en dejt så bör man då fundera igenom vad man ska göra, för att få chans att lära känna varandra så mycket som möjligt. Vad man vill göra beror lite på om det är den allra första dejten som man har tillsammans eller om man har gått ut några gånger redan.

Är det första gången som man går ut tillsammans så kan det vara en bra idé att man satsar på att kunna prata med varandra och lära känna varandra. Då är det förmodligen inte en bra idé att gå någonstans där man inte kan samtala med varandra till exempel om man går ut och äter eller så. En klassik dejt brukar ju i och för sig kunna vara att man går och ser en film ihop, men är det första eller andra dejten så är det kanske inte att rekommendera. Skulle man sitta och prata med varandra då så vore det inte allt för lyckat och skulle inte uppskattas av de andra i biosalongen.

Om man ändå vill se en film, kanske för att det var det gemensamma intresset för den som gjorde att man överhuvudtaget bestämde sig för att gå på en första dejt, så boka in att ni ska gå och fika efteråt eller så. Det kan ju vara en god idé för då har man ju fått ett gemensamt minne och så har man något att prata om och det kan alltid vara bra.

Ta reda på om det är några saker som man kan göra som ni båda är väldigt intresserade av. Om båda till exempel gillar konst kan man ju kolla om det finns någon rolig utställning som man kan titta på. Försök planera in flera grejer som ni vill göra ihop så kan man bygga vidare från det. Då räknar man helt plötsligt med den andra i åtminstone sin närmaste framtid.

Andra saker man kan göra är att gå ut och äta, gå på fest ihop eller när man har träffats några gånger så kan man gå på konsert.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *