Var nöjd med att vara singel

Var nöjd med att vara singel

Det kan vara jobbigt att vara singel när alla dina vänner är gifta eller i ett förhållande. Det är svårt att inte känna sig som tredje hjulet och du kanske börjar neka inbjudningar till träffar med vänner som har lyckliga förhållanden. Om du är på jakt efter den rätte, njut av sökandet. Lättare sagt än gjort? Läs då våra tips.

Först och främst – inse att det inte är något problem med att vara singel. Fokusera inte på vad du inte har; var glad över de saker som du har, som andra avundas dig för. Nu har du tid att njuta av din frihet och verkligen ge dig hän. Singellivet ger möjligheter för dig att spendera lite tid med dig själv och fundera ut vad du verkligen vill.

Träffa gamla vänner, läs de böcker som du köpt men ännu inte hunnit börja läsa. Och, skäm bort dig själv – du är värd det. Köp ett gymkort och unna dig spahelger. Gå ut och shoppa och frossa i kläder, skor, den där nya väskan – ja, vad du vill. Om du vet att du ser bättre ut kommer du känna dig mer självsäker och det kommer visa sig i din inställning.

Tacka inte nej till förfrågningar om att gå ut. Tänk på att fokusera på vänskap, gammal som ny. Omge dig med positiva människor. Nu är inte rätt tid att uppmuntra de som är skeptiska till kärlek och förhållanden. Ge dig ut! Du kommer bara träffa någon om du ger dig ut och letar. Träffa vänner, njut av trevliga utekvällar, och låt vännerna para ihop dig med folk. Kom ihåg att du också är fri att sondera marknaden på egen hand.

Säg ja till dejter, och lägg ingen press på dig själv att hitta någon. Du kommer bli förvånad över att se dig själv ha roligt. Det värsta som kan hända är att du kanske inte hittar någon som du vill dejta, men du kommer antagligen ha roligt medan du väntar på att den rätte ska komma in i ditt liv.

En kommentar

  1. Umgås med dem du tycker om så kommer det att ordna sig med dejtingen också. Förr eller senare så hittar du en livskamrat som är värd att dela sin tid med. Det gäller bara att det känns rätt för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *