De bästa sätten att fråga henne om en dejt

De bästa sätten att fråga henne om en dejt

Du må vara djärv. Du må vara självsäker, talangfull och vältalig. Men, när det kommer till att bjuda ut en speciell tjej, tappar de flesta killar talförmågan. Läs vidare för att få ordning på koncepten och lära dig göra rätt.

”Fråga och du ska få svar” måste vara ditt motto. Rädslan för att bli avvisad kan få dig att avhålla dig från att fråga henne om en dejt. Skulle du missa en utmärkt möjlighet på grund av att du inte vågade fråga, kommer du ångra det under en tid. Var framåt och fråga aldrig om en dejt genom medlare. Tjejer gillar inte budbärare och om saker och ting går riktigt illa, kan hon faktiskt bli attraherad av budbäraren, vilket leder till att dina planer går om intet.

Fråga henne vad hon tycker om att göra på helgerna. Lägg sedan fram en plan som fokuserar på hennes intresse och fråga henne om hon vill följa med dig. Tycker hon exempelvis om teater behöver du bara köpa biljetter till en populär helgföreställning. Då är du garanterad en dejt.

Ta reda på vilken sorts glass hon tycker om. Bjud henne sedan på en ”glassrunda”. Om hon gillar böcker, låtsas att du behöver köpa böcker och verkligen skulle uppskatta att få lite hjälp av en flitig läsare som hon. Om du har en syster, fråga din dejt om hon kan tänka sig att hjälpa dig köpa en present. På det här sättet får du reda på vilka preferenser din dejt har. Den informationen kommer givetvis vara viktig när du ska köpa presenter till henne.

Övertala henne att följa med dig till ett sportevenemang. Det är spännande att vara åskådare. I dag är även många tjejer intresserade av sport. Hör efter om astronomi är intressant för henne och ta med henne till ett planetarium. Gå sedan ut och beskåda de riktiga stjärnorna på natthimlen. Det är en garanterad dejt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *