Nätdejting för singlar

Nätdejting för singlar

Trött på att vara singel? Om du har beslutat dig för att börja dejta kan du också ge nätdejting en tanke. Det är ett utmärkt sätt att träffa likasinnade. Skulle det inte fungera, behöver du åtminstone inte förklara för en besviken vän varför matchningen inte blev så bra.

Först och främst ska du besöka sajter som fokuserar på seriös singeldejting, inte de sajter som är till för personer som vill ha tillfälliga flirtar. När du börjar leta runt är det enkelt att bli attraherad av vackra människor. Utseendet spelar givetvis en stor roll, men det är viktigare att intressena matchar.

När du laddar upp din profil, var då så ärlig som möjligt. Det är lite roligt att säga att du läser prisbelönta böcker, men om du faktiskt inte gör det, så kommer du inte tycka att det är särskilt roligt att få en person på halsen som vill prata om dina ”intressen”. Var också helt ärlig när det gäller dina foton. Välj varken gamla eller digitalt förbättrade kort. Den person du träffar kan nämligen bli så besviken att det lägger sordin på hela dejten. Och, tänk efter lite – du skulle nog inte uppskatta om någon gjorde detsamma mot dig.

Ha inte för bråttom med att träffa någon, och försök inte tvinga någon att träffa dig. Du kommer bara framstå som aggressiv och påträngande. Lägg lite tid på att lära känna honom eller henne via e-post och telefon. När du beslutar att det finns någon du vill träffa, anordna då den första dejten på en offentlig plats. Klä dig självklart attraktivt, men var uppmärksam på vilka signaler klädseln ger. Det är också bättre om ni tar er till platsen för dejten var och en på egen hand, så du har möjligheten att lämna dejten om du måste.

Slutligen – ha inte bråttom med att avsluta ditt singelliv. Njut av friheten och dejta så mycket du kan innan du bestämmer dig för vem som är den rätte personen för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *